Radem morcovii si telina pe razatoarea mare.
Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam morcovul si telina, amestecam si calim 2 minute.
Turnam in oala 2 litri de apa, amestecam si lasam sa fiarba 15-20 de minute.
Adaugam apoi buchetelele de conoipda. Condimentam cu sare si piper macinat.
Amestecam si lasam sa fiarba 10 minute.
Tocam marunt mararul.
Punem galbenusul pentru iaurt si omogenizam.
Zdrobim usturoiul.
Dupa cele 10 minute, cand conopida este fiarta, inchidem aragazul.
Punem un polonic cu ciorba peste amestecul de iaurt si galbenus si omogenizam, apoi turnam totul in oala. Adaugam usturoiul zdrobit si amestecam.
Presaram deasupra mararul. Amestecam, gustam si condimentam, daca mai este nevoie.
Servim.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/Dr80nxmJzr8
POFTA BUNA!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii