Ciorba de Conopida

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de Conopida

Ingrediente

  • o conopida medie, spalata, desfacuta in buchetele
  • 2 morcovi, curatati si spalati
  • o bucata de telina, curatata si spalata
  • 200 g. de iaurt
  • un galbenus de ou
  • o legatura de marar, spalat
  • 4 catei mici de usturoi, curatati si spalati (optional)
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • apa

Mod de preparare

Radem morcovii si telina pe razatoarea mare.

Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam morcovul si telina, amestecam si calim 2 minute.

Turnam in oala 2 litri de apa, amestecam si lasam sa fiarba 15-20 de minute.

Adaugam apoi buchetelele de conoipda. Condimentam cu sare si piper macinat.

Amestecam si lasam sa fiarba 10 minute.

Tocam marunt mararul.

Punem galbenusul pentru iaurt si omogenizam.

Zdrobim usturoiul.

Dupa cele 10 minute, cand conopida este fiarta, inchidem aragazul.

Punem un polonic cu ciorba peste amestecul de iaurt si galbenus si omogenizam, apoi turnam totul in oala. Adaugam usturoiul zdrobit si amestecam.

Presaram deasupra mararul. Amestecam, gustam si condimentam, daca mai este nevoie.

Servim.

Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/Dr80nxmJzr8

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise