Radem morcovii si telina pe razatoarea mare.
Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam morcovul si telina, amestecam si calim 2 minute.
Turnam in oala 2 litri de apa, amestecam si lasam sa fiarba 15-20 de minute.
Adaugam apoi buchetelele de conoipda. Condimentam cu sare si piper macinat.
Amestecam si lasam sa fiarba 10 minute.
Tocam marunt mararul.
Punem galbenusul pentru iaurt si omogenizam.
Zdrobim usturoiul.
Dupa cele 10 minute, cand conopida este fiarta, inchidem aragazul.
Punem un polonic cu ciorba peste amestecul de iaurt si galbenus si omogenizam, apoi turnam totul in oala. Adaugam usturoiul zdrobit si amestecam.
Presaram deasupra mararul. Amestecam, gustam si condimentam, daca mai este nevoie.
Servim.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/Dr80nxmJzr8
POFTA BUNA!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii