Radem morcovii si telina pe razatoarea mare.
Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam morcovul si telina, amestecam si calim 2 minute.
Turnam in oala 2 litri de apa, amestecam si lasam sa fiarba 15-20 de minute.
Adaugam apoi buchetelele de conoipda. Condimentam cu sare si piper macinat.
Amestecam si lasam sa fiarba 10 minute.
Tocam marunt mararul.
Punem galbenusul pentru iaurt si omogenizam.
Zdrobim usturoiul.
Dupa cele 10 minute, cand conopida este fiarta, inchidem aragazul.
Punem un polonic cu ciorba peste amestecul de iaurt si galbenus si omogenizam, apoi turnam totul in oala. Adaugam usturoiul zdrobit si amestecam.
Presaram deasupra mararul. Amestecam, gustam si condimentam, daca mai este nevoie.
Servim.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/Dr80nxmJzr8
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii