autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Gulas cu carne

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 ianuarie 2013

Ingrediente
1,500 de carne de vita de la gat sau de la umar, taiata bucatele, 5 cepe mari - taiate cuburi, 2 ardei rosii - taiati cuburi de 1.5 cm, 2 ardei verzi subtiri taiati cuburi de 1.5cm, 1 - 2 ardei iuti - taiat bucatele, 2 linguri chimen boabe, 2 rosii taiate bucatele, 2-3 linguri grasime de gasca sau de pasare, 5-6 cartofi potriviti taiati cuburi de 3cm, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie adanca se incalzesc 2 linguri de grasime si se calesc ceapa si ardeii, dar cel iute nu. Se caleste cateva minute pana devine sticloasa ceapa si ardeii s-au inmuiat putin si se scoat afara.



Se mai adauga 1 lingura de grasime, se adauga 3-4 linguri de paprica ungureasca si se prajeste carnea pana se inveleste bine in paprica si se inchide la culoare. Se adauga apa calda sa acopere carnea, se adauga ardeiul iute si se lasa sa fiarba o ora pe foc mic.



Dupa o ora se adauga ardeii si ceapa si rosiile si se fiebe in continuare pe foc mic 1/2 de ora, se verifica daca carnea s-a inmuiat, se adauga cartofii, se da la gust de sare, piper la nevoie si daca mai trebuie putina apa. Se lasa sa fiarba pana cartofii sunt moi, se da la gust la nevoie si se serveste.



Merge foarte bine cu muraturi si mamaliga. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
GULAS DIN CARNE DE MANZAT

GULAS DIN CARNE DE MANZAT

Se toaca ceapa si se caleste in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea de manzat taiata cubulete

15 voturi    11 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Ostropel din aripioare de pui

Ostropel din aripioare de pui

1. Se curata aripioarele de pui si se portioneaza. 2. Intr-o tigaie incapatoare se pun 4 linguri

35 voturi    13 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1,500 de carne de vita de la gat sau de la umar
  • taiata bucatele
  • 5 cepe mari - taiate cuburi
  • 2 ardei rosii - taiati cuburi de 1.5 cm
  • 2 ardei verzi subtiri taiati cuburi de 1.5cm
  • 1 - 2 ardei iuti - taiat bucatele
  • 2 linguri chimen boabe
  • 2 rosii taiate bucatele
  • 2-3 linguri grasime de gasca sau de pasare
  • 5-6 cartofi potriviti taiati cuburi de 3cm
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura la capac cu ardei