Intr-o tigaie adanca se incalzesc 2 linguri de grasime si se calesc ceapa si ardeii, dar cel iute nu. Se caleste cateva minute pana devine sticloasa ceapa si ardeii s-au inmuiat putin si se scoat afara.
Se mai adauga 1 lingura de grasime, se adauga 3-4 linguri de paprica ungureasca si se prajeste carnea pana se inveleste bine in paprica si se inchide la culoare. Se adauga apa calda sa acopere carnea, se adauga ardeiul iute si se lasa sa fiarba o ora pe foc mic.
Dupa o ora se adauga ardeii si ceapa si rosiile si se fiebe in continuare pe foc mic 1/2 de ora, se verifica daca carnea s-a inmuiat, se adauga cartofii, se da la gust de sare, piper la nevoie si daca mai trebuie putina apa. Se lasa sa fiarba pana cartofii sunt moi, se da la gust la nevoie si se serveste.
Merge foarte bine cu muraturi si mamaliga. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii