Curatam merele, le taiem in 4 si apoi in cubulete mai mici. Punem apa la fiert, adaugam merele, zaharul, 3-4 cuisoare, scortisoara si putina zeama de lamaie. Lasam sa fiarba la foc mic pana se inmoaie merele. In acest timp amestecam smantana pentru gatit cu amidonul/faina. Cand merele sunt fierte, scoatem din zeama de supa, punem peste amestecul de smantana, omogenizam bine si adaugam la supa. Daca vreti sa fiti siguri ca veti obtine o supa fina si cremoasa fara cocoloase, treceti prin sita amestecul de smantana cu amidon. Lasati sa mai fiarba 3-4 minute, stingeti focul si daca mai e cazul puteti sa adaugati zahar, lamaie sau scortisoara.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii