Omleta cu dovlecei la cuptor

Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia.

Timp pregatire
3600 minute
Complexitate
medie
Omleta cu dovlecei la cuptor

Ingrediente

  • 1 dovlecel potrivit de mare;
  • 7 oua;
  • 300 gr.cascaval;
  • 1 varf de cutit de oregano;
  • 1 varf de cutit de rozmarin;
  • 1 lingurita sare;
  • 2 rosii;
  • 1 lingura bulion de gogosari sau un gogosar;
  • 2 catei de usturoi.

Mod de preparare

Se pun ouale intr-un bol, se adauga sare, oregano, rozmarin si se omogenizeaza compozitia.

Se adauga dovlecelul,cascavalul,rosia date prin razatoare,se adauga o lingura de bulion de gogosari si cateii de usturoi taialti feliute. Se amesteca cu ajutorul unei palete si se toarna compozitia intr-o tava rotunda in care s-a pus hartie de copt.Se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 30 minute sau pana se coace si se rumeneste frumos. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul