Tocam cubulete salamul, pastrama, apio si ardeiul.
Tocam cubulete salamul, pastrama, apio si ardeiul. Tocam marunt ceapa verde, usturoiul verde, loboda si feliem ciupercile. Dam cascavalul pe razatoare.
Mixam bine ouale cu putina sare, apoi adaugam usor uleiul, mixand in continuare. Adaugam si faina cu praful de copt si omogenizam. Apoi se adauga restul de ingrediente amestecand usor.
Turnam totul in tavi de chec, tapetate cu hartie de copt si dam la cuptor pentru circa 45 de minute.
Servim in natura, la picnic cu voie buna!
Pofta buna! :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii