Il intalnim in majoritatea patiseriilor, dar este mult mai usor si gustos de pregatit acasa, va asigur.
Îl întâlnim în majoritatea patiseriilor, dar este mult mai ușor și gustos de pregătit acasă, va asigur!
Aluatul îl vom întinde puțin și îl vom tăia în doua (pe lungime, astfel încât sa avem doua bucăți dreptunghiulare). Dacă avem doua aluaturi (cum sunt unele pachete) facem asta cu ambele. Tăiem triunghiuri cam cât palma (ne vor ieși maxim 15, în funcție de aluat). Adaugam cașcaval ras sau felii de cașcaval topit și șuncă (cam o felie, dar tăiată în 2-3 bucăți pentru a încăpea), puțin piper și rulam de la baza lata a triunghiului pana la vârful acestuia. Așezăm pe tava cu hârtie de copt, ungem cu amestec de ou și smântână sau lapte. Putem adăuga semințe de susan sau chimen, mac. Lăsăm la cuptor 20-25 de minute la 180 de grade.
Este delicios și foarte ușor de făcut! Se poate servi ca gustare sau aperitiv

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii