Escalop de vara

De curand am descoperit carnea de vitel.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Escalop de vara

Ingrediente

  • 500 g pulpă de vițel
  • 50 ml ulei de rapiță
  • 100 ml apă minerală
  • 3 cepe mari
  • 3 ardei capia roșii
  • 1 lg unt
  • 300 g ciuperci champignons
  • 3 fire de usturoi verde
  • 1 leg de frunze de pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

De curând am descoperit carnea de vițel. Bine, o știam de mult, doar că fetița mea nu o prea agrea...până acum!

Ceapa o cureți, o speli sub jet de apa rece și o toci mărunt. Ardeiul îl speli, îl cureți de nervuri și semințe și îl tai julienne. Ciupercile le cureți de piciorușe și membrană, apoi le coci pe grill și le tai felii.

Într-o cratiță suficient de mare încingi uleiul și adaugi ceapa, amestecând bine, timp de 2 minute. Adaugi ardeiul și apa și lași să fiarbă la foc mic pănă când se înmoaie.

Între timp feliezi carnea, o condimentezi și o prăjești pe grill- ul uns cu unt, până când se rumenește frumos.

Adaugi carnea și ciupercile peste legume, apoi lași să fiarbă la foc mic, până când scade apa .

Usturoiul îl cureți, îl speli sub jet de apa rece și îl toci mărunt. La fel procedezi și cu pătrunjelul.

Când totul este gata presari verdeața și lași 10 minute , sa se pătrundă aromele.

Servești imediat cu garnitura preferată și un praf magic de iubire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise