Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2019

Ingrediente
500 g pulpă de vițel, 50 ml ulei de rapiță, 100 ml apă minerală, 3 cepe mari, 3 ardei capia roșii, 1 lg unt, 300 g ciuperci champignons, 3 fire de usturoi verde, 1 leg de frunze de pătrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

De curând am descoperit carnea de vițel. Bine, o știam de mult, doar că fetița mea nu o prea agrea...până acum!

Ceapa o cureți, o speli sub jet de apa rece și o toci mărunt. Ardeiul îl speli, îl cureți de nervuri și semințe și îl tai julienne. Ciupercile le cureți de piciorușe și membrană, apoi le coci pe grill și le tai felii.



Într-o cratiță suficient de mare încingi uleiul și adaugi ceapa, amestecând bine, timp de 2 minute. Adaugi ardeiul și apa și lași să fiarbă la foc mic pănă când se înmoaie.

Între timp feliezi carnea, o condimentezi și o prăjești pe grill- ul uns cu unt, până când se rumenește frumos.

Adaugi carnea și ciupercile peste legume, apoi lași să fiarbă la foc mic, până când scade apa .

Usturoiul îl cureți, îl speli sub jet de apa rece și îl toci mărunt. La fel procedezi și cu pătrunjelul.

Când totul este gata presari verdeața și lași 10 minute , sa se pătrundă aromele.

Servești imediat cu garnitura preferată și un praf magic de iubire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Beef Bourguignon la slow cooker Crock Pot

Beef Bourguignon la slow cooker Crock Pot

Spalam cuburile de vita si le punem in vasul slow coker-ului. Adaugam ciupercile carora le-am scos

2 voturi    1 comentariu
6h
Slow Cooking
Sarmalute cu dovleac

Sarmalute cu dovleac

Amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat,

1 vot    0 comentarii
5h 30 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 500 g pulpă de vițel
  • 50 ml ulei de rapiță
  • 100 ml apă minerală
  • 3 cepe mari
  • 3 ardei capia roșii
  • 1 lg unt
  • 300 g ciuperci champignons
  • 3 fire de usturoi verde
  • 1 leg de frunze de pătrunjel
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine

24 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Somon crocant cu legume Somon crocant cu legume

Deși știu câte beneficii are asupra organismului, gătesc destul de rar somon. Poate datorită faptului că nu pot întotdeauna

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Inghetata de lavanda si zmeura Inghetata de lavanda si zmeura

Lavanda este un dar oferit noua, oamenilor, de catre natura: culoare, aroma, beneficii. Si minune in bucatarie as adauga eu. Dar sa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cartofi wedges la slow cooker Crock-Pot