Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.
Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.
Betele de frigarui le punem in apa pentru 30 min,
Intr-un vas amestecam condimentele, adaugam pieptul de pui scurs de lapte si dam din nou la rece 30 min.
Intre timp pregatim legumele, ciupercile le fierbem si le scurgem bine de apa,ardei,rosiile,le spalam si le taoem patratele,ceapa o curatam si o spalam,
Formam frigaruile, alternand carnea cu legumele, le ungem cu putin ulei si le prajim pe gratarul incins bine pe ambele parti.
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu