Frigarui de pui

Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Frigarui de pui

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • zeama de la 1 lamaie
  • 5 frunze de busuioc
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 varf cutit boia de ardei iute
  • 1 lingurita curcuma
  • 1 varf cutit ghimbir
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 3 linguri ulei de masline
  • lapte
  • ciupersi de padure
  • ardei gras
  • ceapa
  • rosii
  • bete de frigarui

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem bucati potrivite, le asezam intr-o tava si acoperim cu lapte, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Betele de frigarui le punem in apa pentru 30 min,

Intr-un vas amestecam condimentele, adaugam pieptul de pui scurs de lapte si dam din nou la rece 30 min.

Intre timp pregatim legumele, ciupercile le fierbem si le scurgem bine de apa,ardei,rosiile,le spalam si le taoem patratele,ceapa o curatam si o spalam,

Formam frigaruile, alternand carnea cu legumele, le ungem cu putin ulei si le prajim pe gratarul incins bine pe ambele parti.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura