Pun peste ou si parmezan putina sare si amestec bine, apoi adaug zucchini ras si scurs de zeama.
Pun peste ou si parmezan putina sare si amestec bine, apoi adaug zucchini ras si scurs de zeama. Amestec tot, pun in tava de 32 cm x22 cm, intind compozitia ca pe o foaie de placinta, o coc 20 min la 180 grade C.
Cand este gata, scot rulada din cuptor, o las putin sa se mai racoreasca si apoi intind pe toata foaia crema de branza tartinabila si pun feliile de sunca peste crema, o rulez rulada in hartia de copt in care a fost la cuptor si o dau la rece 1 ora.
Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseCum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.
Cum se congeleaza spanacul
Comentarii
Adaugă comentariu