Budinca de gris

Separam ouale.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Budinca de gris

Ingrediente

  • 4 oua
  • 90 g gris
  • 70 g zahar
  • 1 linguriță(e) ulei de cocos
  • 700 ml lapte de migdale
  • 2 linguri(ă) miere
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Separam ouale. Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam si galbenusurile.

Incorporam grisul treptat cu ajutorul unei spatule.

Am uns tava folosita (cea din poza) cu ulei de cocos si am transferat compozitia in ea. O coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru aproximativ 25 minute

Inainte sa scoatem tava din cuptor pregatim siropul.

Incalzim laptele si adaugam mierea si esenta de vanilie.

Cand scoatem tava din cuptor turnam siropul fierbinte peste budinca si o lasam putin la racit.

O putem servi si cu dulceata. Este minunata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise