Separam ouale.
Separam ouale. Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam si galbenusurile.
Incorporam grisul treptat cu ajutorul unei spatule.
Am uns tava folosita (cea din poza) cu ulei de cocos si am transferat compozitia in ea. O coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru aproximativ 25 minute
Inainte sa scoatem tava din cuptor pregatim siropul.
Incalzim laptele si adaugam mierea si esenta de vanilie.
Cand scoatem tava din cuptor turnam siropul fierbinte peste budinca si o lasam putin la racit.
O putem servi si cu dulceata. Este minunata.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii