Separam ouale.
Separam ouale. Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul dupa care adaugam si galbenusurile.
Incorporam grisul treptat cu ajutorul unei spatule.
Am uns tava folosita (cea din poza) cu ulei de cocos si am transferat compozitia in ea. O coacem in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru aproximativ 25 minute
Inainte sa scoatem tava din cuptor pregatim siropul.
Incalzim laptele si adaugam mierea si esenta de vanilie.
Cand scoatem tava din cuptor turnam siropul fierbinte peste budinca si o lasam putin la racit.
O putem servi si cu dulceata. Este minunata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii