Bati albusurile spuma tare impreuna cu zaharul si praful de sare, apoi adaugi pe rand galbenusurile.
Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând continuu. Adaugi uleiul în același fel . Presari făina în ploaie și amesteci ușor cu o spatulă. Adaugi praful de copt si torni jumătate din compoziție în tava cu hârtie de copt. In cealaltă jumătate adaugi cacaoa și torni peste blatul galben, apoi așezi feliile de nectarine și presari fulgii de migdale.
Coci în cuptorul preîncălzit la 150°C pentru cca 40 de minute. Verifici cu scobitoarea pentru mai multă siguranță.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii