Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.
Prăjim puiul tăiat bucățele ușor condimentat în puțin ulei pana se rumenește. Îl scoatem și punem de-o parte. În același ulei în care am făcut puiul vom căli ciupercile tăiate mărunt pana când toată zeama va scade. Apoi dam la foc mic și adăugăm faina. Amestecam bine și adăugăm apa rece. Fierbem 2-3 minute pana se formează o crema și amestecam. Adăugăm puiul prăjit anterior și mai lăsăm câteva minute, amestecând. Adăugăm apoi smântâna și condimentele. Putem sa mai punem apa în caz ca a scăzut prea mult pana consistența este cremoasă. După 3-4 minute oprim și adăugăm pătrunjelul mărunțit.
Servim cu o mămăligă gustoasă.
Pofta bună!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii