Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea si lasam deoparte.
Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea si lasam deoparte.
Mixam (cu mixerul sau in vasul robotului) untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul. Adaugam cate un ou, amestecand bine dupa fiecare. Incorporam laptele treptat, alternand cu faina amestecata cu praful de copt.
La final adaugam fructele de padure si ciocolata taiata bucatele.
Intr-o tava speciala pentru briose (sau in forme) asezam hartiutele pentru briose si le umplem cu compozitie circa 2/3.
In alt castron, amestecam rapid, cu degetele, untul rece impreuna cu faina si zaharul pana obtinem o compozitie sfaramicioasa. Presaram deasupra hartiutelor si dam la cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Facem testul cu scobitoarea. Cand sunt gata le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.
Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii