Avocado umplut cu ton

Se spala avocado si se taie in jumatate, pe lungime.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Avocado umplut cu ton

Ingrediente

  • - 3 buc. avocado bine copti
  • - 1 conserva mica de ton in suc propriu
  • - 1 ceapa rosie mica
  • - 3 linguri maioneza (de preferinta Hellmann's clasica)
  • - 1 lingura ulei de masline
  • - sucul de la 1/2 lamaie
  • - sare si piper, dupa gust
  • - frunze de patrunjel sau busuioc, pentru ornat

Mod de preparare

Se spala avocado si se taie in jumatate, pe lungime. Se scot samburii şi se stropeste miezul cu suc de lamaie, ca sa nu se innegreasca.

Se scoate cu o lingurita cate putina pulpa din avocado si se pune intr-un castron.

Se adauga maioneza, ceapa taiata marunt, tonul scurs si o lingura de ulei de masline. Cu o furculita, se marunteste bine tonul si pulpa de avocado si se amesteca totul foarte bine. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.

Cu o lingurita se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de avocado.

Se orneaza cu frunze de patrunjel sau busuioc si se da totul la rece pentru o jumatate de ora.

Se mananca cu lingurita, scobind jumatatile de avocado pana la coaja. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine