Se spala avocado si se taie in jumatate, pe lungime.
Se spala avocado si se taie in jumatate, pe lungime. Se scot samburii şi se stropeste miezul cu suc de lamaie, ca sa nu se innegreasca.
Se scoate cu o lingurita cate putina pulpa din avocado si se pune intr-un castron.
Se adauga maioneza, ceapa taiata marunt, tonul scurs si o lingura de ulei de masline. Cu o furculita, se marunteste bine tonul si pulpa de avocado si se amesteca totul foarte bine. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
Cu o lingurita se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de avocado.
Se orneaza cu frunze de patrunjel sau busuioc si se da totul la rece pentru o jumatate de ora.
Se mananca cu lingurita, scobind jumatatile de avocado pana la coaja. Pofta buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii