Curatam cartoful, gulia si dovlecelul si le taiem in felii rotunde.
Curatam cartoful, gulia si dovlecelul si le taiem in felii rotunde.
Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam feliile de legume, le stropim cu ulei de masline cu usturoi si cu putina sare si le dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C, pentru circa 15 minute, pana se rumenesc usor.
Intre timp pregatim un sos astfel: tocam marunt castravetii, maslinele si ceapa verde, apoi le amestecam cu iaurt, sare si oregano. Feliem rosiile si pregatim sandwich-urile. Pe o felie de cartof asezam o felie de rosie, ungem cu sosul de iaurt, presaram cu flori de tei. Procedam la fel cu feliile de gulie si dovlecel.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii