Ratatouille de legume cu branza

Legumele le speli si le tai felii subtiri, rotunde, apoi in jumatati.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ratatouille de legume cu branza

Ingrediente

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 3 roșii
  • 200 g telemea
  • 200 g cașcaval
  • puțin unt
  • 2 lg pesmet
  • sare, piper
  • pătrunjel verde

Mod de preparare

Legumele le speli și le tai felii subțiri, rotunde, apoi în jumătăți.

Câte 150 g de telemea și cașcaval le tai felii, iar restul îl dai pe răzătoarea mare.

Pătrunjelul îl toci mărunt.

Ungi o tavă rotundă pentru tartă cu unt, apoi o tapetezi cu pesmet.

În tavă adaugi felii de legume și brânzeturi, alternativ, până când se umple.

Presari sare și piper după gust, apoi telemeaua și cașcavalul ras.

Dai totul la cuptorul preîncălzit la 150°C pentru 25 de minute.

Servești imediat cu pătrunjel verde.

Să aveți poftă.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor