Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie.
Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie. Amestecam bine cu un tel pana se omogenizeaza bine compozitia.
Adaugam si laptele peste compozitie si amestecam bine.
Punem o tigaie cu maner detasabil sau o tava rotunda de dimensiuni medii pe foc pe aragaz si adaugam uleiul la incins.
Dupa ce s-a topit uleiul adaugam compozitia . Inchidem focul si transferam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15 minute pana se rumeneste pe margini frumos.
O puteti servi cu miere si fructe dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii