Clatita germana cu miere si fructe

Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Clatita germana cu miere si fructe

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 ml lapte (eu am folosit de migdale)
  • 75 g faina
  • esenta vanilie
  • 1 linguri(ă) ulei de cocos
  • un praf de sare

Mod de preparare

Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie. Amestecam bine cu un tel pana se omogenizeaza bine compozitia.

Adaugam si laptele peste compozitie si amestecam bine.

Punem o tigaie cu maner detasabil sau o tava rotunda de dimensiuni medii pe foc pe aragaz si adaugam uleiul la incins.

Dupa ce s-a topit uleiul adaugam compozitia . Inchidem focul si transferam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15 minute pana se rumeneste pe margini frumos.

O puteti servi cu miere si fructe dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise