Clatita germana cu miere si fructe

Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Clatita germana cu miere si fructe

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 ml lapte (eu am folosit de migdale)
  • 75 g faina
  • esenta vanilie
  • 1 linguri(ă) ulei de cocos
  • un praf de sare

Mod de preparare

Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie. Amestecam bine cu un tel pana se omogenizeaza bine compozitia.

Adaugam si laptele peste compozitie si amestecam bine.

Punem o tigaie cu maner detasabil sau o tava rotunda de dimensiuni medii pe foc pe aragaz si adaugam uleiul la incins.

Dupa ce s-a topit uleiul adaugam compozitia . Inchidem focul si transferam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15 minute pana se rumeneste pe margini frumos.

O puteti servi cu miere si fructe dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc