Cornulete

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Cornulete

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 200 g margarina
  • 100 g migdale
  • 150 g zahar cu vanilie

Mod de preparare

Migdalele le-am decojit si le-am macinat.pentru decojirea migdalelor se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam migdalele si oprim focul se lasa 2 minute apoi se pot decoji foarte usor migdalele.75 g zahar se pune in aluat si 75 g se face pudra.

Se amesteca faina,margarina,migdalele macinate si 75 g zahar pana se formeaza un aluat care se pune la frigider 30 minute,dupa care se formeaza betisoare care se taie la dimensiunea de 4 cm.si se indoaie in forma de U.Se pun in tava pe hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit aproximativ 15 minute.se scot si se trec fierbinti prin zaharul pudra.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor