autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Retete de post

Cornulete

Autor: dantes (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 31 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dantes (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 31 martie 2016

Ingrediente
250 g faina, 200 g margarina, 100 g migdale, 150 g zahar cu vanilie

Dificultate: Medie Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Migdalele le-am decojit si le-am macinat.pentru decojirea migdalelor se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam migdalele si oprim focul se lasa 2 minute apoi se pot decoji foarte usor migdalele.75 g zahar se pune in aluat si 75 g se face pudra.

Se amesteca faina,margarina,migdalele macinate si 75 g zahar pana se formeaza un aluat care se pune la frigider 30 minute,dupa care se formeaza betisoare care se taie la dimensiunea de 4 cm.si se indoaie in forma de U.Se pun in tava pe hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit aproximativ 15 minute.se scot si se trec fierbinti prin zaharul pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Cornulete cu gem de prune

Cornulete cu gem de prune

Pentru umplutura amestecam toate ingredientele, daca este prea subtire (depinde de consistenta gemului)

10 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu foietaj si magiun

Cornulete cu foietaj si magiun

Se scoate aluatul de foietaj din congelator si se lasa sa se dezghete. Se preincalzeste cuptorul. Pe

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 200 g margarina
  • 100 g migdale
  • 150 g zahar cu vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de dantes
Pulpa de miel umpluta

Pulpa de miel umpluta

Se pune la fiert mai intai carnea de porc apoi maruntaiele de miel, cand sunt aproape fierte se scot

25 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Spuma de zmeura

Spuma de zmeura

Se pun toate ingredientele in bol si se mixeaza bine pana cand rezulta o spuma tare.se pune in pahare

7 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina si un varf

6 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Chiftelute manastiresti de post