autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Retete de post

Cornulete

Autor: dantes (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 31 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dantes (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 31 martie 2016

Ingrediente
250 g faina, 200 g margarina, 100 g migdale, 150 g zahar cu vanilie

Dificultate: Medie Timp: 2h

7 voturi

Mod de preparare

Migdalele le-am decojit si le-am macinat.pentru decojirea migdalelor se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam migdalele si oprim focul se lasa 2 minute apoi se pot decoji foarte usor migdalele.75 g zahar se pune in aluat si 75 g se face pudra.

Se amesteca faina,margarina,migdalele macinate si 75 g zahar pana se formeaza un aluat care se pune la frigider 30 minute,dupa care se formeaza betisoare care se taie la dimensiunea de 4 cm.si se indoaie in forma de U.Se pun in tava pe hartie de copt si se introduc in cuptorul preincalzit aproximativ 15 minute.se scot si se trec fierbinti prin zaharul pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Cornulete pufoase cu nuca

Cornulete pufoase cu nuca

Ingredientele pentru aluat, le punem in masina de paine, in ordinea enumerate si programam pe framantat

17 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

7 voturi

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 200 g margarina
  • 100 g migdale
  • 150 g zahar cu vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de dantes
Pulpa de miel umpluta

Pulpa de miel umpluta

Se pune la fiert mai intai carnea de porc apoi maruntaiele de miel, cand sunt aproape fierte se scot

24 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Spuma de zmeura

Spuma de zmeura

Se pun toate ingredientele in bol si se mixeaza bine pana cand rezulta o spuma tare.se pune in pahare

6 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Galuste cu prune

Galuste cu prune

Se fierb cartofii in coaja,se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina si un varf

6 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Galbiori cu sos de rosii