Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie
Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Ingrediente

  • Dovlecei
  • sunca afumata
  • kaiser
  • pasta de rosii
  • felii de cascaval de vaca
  • felii de cascaval de capra
  • piper
  • unt. Nu am scris cantitatile deorece variaza in functie de marimea dovleceilor

Mod de preparare

Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu sunca afumata rulata sul si cascaval de vaca sul, cealalta si unge cu pasta de rosii. Dovleceii se impreunaza si de invelesc cu kaiser care se prinde cu scobitori, se pune unt intro tava si dovleceii se prajesc scurt pe toate partile se pun intro tava adinca se invelesc cu cascavalul de capra si se dau in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 50-60 minute in functie de marimea dovleceiilor. Pofta buna- Mahlzeit

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta