autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Autor: Franz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 28 august 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Franz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 28 august 2017

Ingrediente
Dovlecei, sunca afumata, kaiser,pasta de rosii, felii de cascaval de vaca, felii de cascaval de capra, piper, unt. Nu am scris cantitatile deorece variaza in functie de marimea dovleceilor

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu sunca afumata rulata sul si cascaval de vaca sul, cealalta si unge cu pasta de rosii. Dovleceii se impreunaza si de invelesc cu kaiser care se prinde cu scobitori, se pune unt intro tava si dovleceii se prajesc scurt pe toate partile se pun intro tava adinca se invelesc cu cascavalul de capra si se dau in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 50-60 minute in functie de marimea dovleceiilor. Pofta buna- Mahlzeit
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu cartofi

Tocanita de pui cu cartofi

Ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cubulete se calesc in ulei.Se adauga pulpele pe care le-am taiat

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Gulas de fasole boabe

Gulas de fasole boabe

Fasolea boabe se spala bine si se pune la inmuiat in mai multe ape , de seara pina dimineata, cand

16 voturi    11 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Dovlecei
  • sunca afumata
  • kaiser,pasta de rosii
  • felii de cascaval de vaca
  • felii de cascaval de capra
  • piper
  • unt. Nu am scris cantitatile deorece variaza in functie de marimea dovleceilor

Raporteaza reteta

Retete
de Franz
Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe

Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe

Puiul se pune la fiert in apa rece, adunind tot timpul spuma ca supa sa ramina clara, cind e aproape

5 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Katzenaugen (ochi de pisica)

Katzenaugen (ochi de pisica)

Drojdia se inmoaie in laptele caldut, galbenusurile se bat cu zaharul, se adauga untul moale si faina

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu mamaliguta