autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Autor: Franz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 28 august 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Franz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 28 august 2017

Ingrediente
Dovlecei, sunca afumata, kaiser,pasta de rosii, felii de cascaval de vaca, felii de cascaval de capra, piper, unt. Nu am scris cantitatile deorece variaza in functie de marimea dovleceilor

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu sunca afumata rulata sul si cascaval de vaca sul, cealalta si unge cu pasta de rosii. Dovleceii se impreunaza si de invelesc cu kaiser care se prinde cu scobitori, se pune unt intro tava si dovleceii se prajesc scurt pe toate partile se pun intro tava adinca se invelesc cu cascavalul de capra si se dau in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 50-60 minute in functie de marimea dovleceiilor. Pofta buna- Mahlzeit
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu pulpe de pui

Pilaf cu pulpe de pui

- Pulpele se spala si se pun la fiert intr-un vas separat cu apa si putina sare (se poate pune delikat

42 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Perisoare la cuptor

Perisoare la cuptor

Perisoarele la cuptor se gatesc mai des in sud-vestul Iugoslaviei (Serbiei) dar se poate intalni,

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Dovlecei
  • sunca afumata
  • kaiser,pasta de rosii
  • felii de cascaval de vaca
  • felii de cascaval de capra
  • piper
  • unt. Nu am scris cantitatile deorece variaza in functie de marimea dovleceilor

Raporteaza reteta

Retete
de Franz
Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe

Supa de Varza murata - Sauerkrautsuppe

Puiul se pune la fiert in apa rece, adunind tot timpul spuma ca supa sa ramina clara, cind e aproape

5 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Katzenaugen (ochi de pisica)

Katzenaugen (ochi de pisica)

Drojdia se inmoaie in laptele caldut, galbenusurile se bat cu zaharul, se adauga untul moale si faina

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Friptura de porc cu ghimbir