Descopera reteta de prajitura cu banane, mascarpone si cafea. O reteta simpla, dar cu un rezultat grozav, pe placul tuturor.
Curatam 3 banane si le mixam pentru a face un piure fin (putem sa le pasam si cu furculita).
Intr-un castron frecam untul cu zaharul pudra pana se incorporeaza si formeaza o crema. Peste acest amestec punem piureul de banane, ouale, praful de sare si mascarponele. Le mixam cam 5 minute apoi punem cele 2 cani cu faina in care am pus si praful de copt. Mai mixam cateva minute si obtinem o compozitie cremoasa si fina.
Ungem o tava rotunda cu unt si punem jumatate din compozitie. Cele 2 banane ramase le curatam de coaja, le dam prin cafeaua solubila sau cacao si le asezam peste compozitia din tava. Punem si restul de compozitie, imbracam bine bananele cu ea si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, circa 45 de minute.
Dupa ce am scos präjitura din cuptor o punem pe un gratar la racit, apoi o decoram cu ciocolata alba topita si mai decoram dupa imaginatie cu bombonele de zahar, picaturi de ciocolata, nuci maruntite, etc. Sau simplu, cu zahar pudra vanilat.
Este o präjitura delicioasa si foarte aromata .
Incercati si reteta de chec de post cu banane si nuci, tort cu iaurt si banane sau prajitura rapida cu banane. Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii