autor:

Apreutesei_Iuliana

» » Mancaruri cu peste

Champignons cremoase cu somon in crusta

Autor: Apreutesei_Iuliana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Apreutesei_Iuliana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 17 ianuarie 2013

Ingrediente
Ingrediente pentru file de somon: 2 fiel de somon fara piele, 2 ligurite de amestec provence, sare, piper, linguri susan galben, 3cm gimbir proaspat taiat in sfert, 1lingura ulei de masline, 2 felii de lamaie., , Ingrediente pentru champignon: 15 champignon de marime medie spalate si taiate in sferturi, 1 ceapa taiata marunt, 2 catei de usturoi taiati marunt, 2 linguri de ulei masline, 2 linguri de tomate pasta, 130ml supa legume, 100ml smantana acra, 2 frunze salvie tocate marunt, 1 legatura de ceapa verde tocata foarte fin, sare, piper, boia de ardei iute dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare file: Fileul se spala, si se usuca bine. Pe o farfurie intinsa se pun amestecul de provence, sarea, piperul si susanul. Fileului i se face o crusta din susan si amestec apoi se pune in togaia incinsa cu ulei. Se adauga si gimbirul si se prajeste 3-4 minute pe fiecare parte.Se scot pe un servetel de hartie. Se servesc stropite cu suc de lamaie.

Mod de preparare champignon: Intro tigaie se incinge uleiul si se adauga ciupercile. Se calesc 5 minute la foc mare. Se adauga apoi ceapa si usturoiul si se calesc 2-3 minute la foc mediu. Se adauga pasta de tomate si supa si se lasa fara capac maxim 10 minute. Se adauga apoi salvia si smantana si se mai lasa 5 minute . Se condimenteaza si se adauga ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Champignons cremoase cu somon in crusta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cod in crusta de malai

Cod in crusta de malai

Portionez pestele spalat, uscat in servet de hartie, il marinez 5 minute in zeama de lamaie, il trec

6 voturi    5 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Medalion de crap cu legume la cuptor

Medalion de crap cu legume la cuptor

Spalam medalioanele de crap,le punem intr-o tava de yenna si adaugam:varza tocata mai mare,rosiile

11 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru file de somon: 2 fiel de somon fara piele
  • 2 ligurite de amestec provence
  • sare
  • piper, linguri susan galben
  • 3cm gimbir proaspat taiat in sfert
  • 1lingura ulei de masline
  • 2 felii de lamaie.
  • Ingrediente pentru champignon: 15 champignon de marime medie spalate si taiate in sferturi
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • 2 linguri de ulei masline
  • 2 linguri de tomate pasta
  • 130ml supa legume
  • 100ml smantana acra
  • 2 frunze salvie tocate marunt
  • 1 legatura de ceapa verde tocata foarte fin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Apreutesei_Iuliana
Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Supa japoneza cu Shiitake si spanac

Taiteii se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj, se scurg si se impart in 4 castroane. Supa

2 voturi    1 comentariu
25 min
Supe de legume
Rulada de conopida

Rulada de conopida

Mod de preparare: Conopida se desface in buchetele se spala si se pune la fiert in apa sarata. Dupa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Saramura de scrumbie