Drojdia se inmoaie in laptele caldut.
Drojdia se inmoaie in laptele caldut, galbenusurile se bat cu zaharul, se adauga untul moale si faina si din toate se face un aluat fraged. Aluatul se lasa 30 minute la odihnit dupa care se imparte in 3 parti egale si acestea se intind la lungimea tavii. Fiecare foaie de aluat se unge in stanga si in dreapta cu marmelada preferata (noi folosim de Prune) lasand in mijloc cam doua degete neunse; pe marmelada se presara stafide (pe ambele parti). Fiecare foaie separat se ruleaza din stinga si din dreapta spre mijloc, in mijloc ramanand cam de un deget gol. Se bat albusurile cu zahar pina se face o masa consistenta, se adauga nucile macinate si cu aceasta compozitie umplem golurile din mijloc. Se coc la 180 grade C, pana au o culoare frumoasa aurie.
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii