Drojdia se inmoaie in laptele caldut.
Drojdia se inmoaie in laptele caldut, galbenusurile se bat cu zaharul, se adauga untul moale si faina si din toate se face un aluat fraged. Aluatul se lasa 30 minute la odihnit dupa care se imparte in 3 parti egale si acestea se intind la lungimea tavii. Fiecare foaie de aluat se unge in stanga si in dreapta cu marmelada preferata (noi folosim de Prune) lasand in mijloc cam doua degete neunse; pe marmelada se presara stafide (pe ambele parti). Fiecare foaie separat se ruleaza din stinga si din dreapta spre mijloc, in mijloc ramanand cam de un deget gol. Se bat albusurile cu zahar pina se face o masa consistenta, se adauga nucile macinate si cu aceasta compozitie umplem golurile din mijloc. Se coc la 180 grade C, pana au o culoare frumoasa aurie.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii