Spala pulpele, taie-le in jumatate apoi freacale bine cu amestecul de condimente (boia iute si dulce, cimbru, sare, piper si jumatate din cantitatea de rozmarin).
Toarna uleiul intr-o tava de cuptor adauga zeama de lamaie si usturoiul zdrobit si apoi taiat felii.Pune pulpele in tava, presara peste rozmarinul ramas si toarna incet printre pulpe toata berea.Acopera vasul cu folie de aluminiu si bag-o la cuptorul incins pentru o ora.Dupa trei sferturi de ora indeparteaza folia si lasa la foc mic inca vreo 20 de minute pana scade sosul.
Ca garnitura eu am facut cartofi umpluti cu branza si a fost super!!!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii