Spala pulpele, taie-le in jumatate apoi freacale bine cu amestecul de condimente (boia iute si dulce, cimbru, sare, piper si jumatate din cantitatea de rozmarin).
Toarna uleiul intr-o tava de cuptor adauga zeama de lamaie si usturoiul zdrobit si apoi taiat felii.Pune pulpele in tava, presara peste rozmarinul ramas si toarna incet printre pulpe toata berea.Acopera vasul cu folie de aluminiu si bag-o la cuptorul incins pentru o ora.Dupa trei sferturi de ora indeparteaza folia si lasa la foc mic inca vreo 20 de minute pana scade sosul.
Ca garnitura eu am facut cartofi umpluti cu branza si a fost super!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii