Reteta de pulpa de porc cu cartofi la cuptor. Pulpa de porc cu cartofi la cuptor reteta de fritura frageda. Friptura de porc la cuptor. Retete de friptura.
Reteta de pulpa de porc cu cartofi la cuptor am invatat s-o fac de la mama. Este atat de simpla si gustoasa, incat a devenit preferata noastra. Se face si foarte usor, doar trebuie sa asezam toate ingredientele in tava si s-o bagam la cuptor.
Asadar, taiem pulpa de porc in felii de 1-1,5 cm, curatatm cartofii, ii taiem rondele si feliem usturoiul sau il trecem prin presa.
Ungem cu putin ulei tava de la cuptor (sau o tava intinsa), asezam bucatile de pulpa si cartofii. Presaram sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat, punem unuform sucul de rosii si pasta de ardei. Distribuim uniform si cele 3 linguri de ulei.
Acoperim cu apa cat sa acopere putin compozitia din tava si bagam la cuptorul preincalzit la 170 de grade C. Cand friptura este pe jumatate gatita, intoarcem carnea pe partea cealalta. In caz ca apa a scazut prea mult, mai puteti adauga o cescuta de apa fierbinte.
Cand carnea este frageda si cartofii rumeni, pulpa de porc cu cartofi la cuptor este gata.
Noua o mancam de obicei alaturi de salate de sezon sau muraturi. Este grozav de buna, gustoasa si satioasa.
Sper ca v-am tentat si ca veti incerca si voi reteta de pulpa de porc cu cartofi la cuptor. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii