Friptura de porc cu legume la cuptor

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de porc cu legume la cuptor. Reteta de friptura la cuptor.

Portii
5
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Friptura de porc cu legume la cuptor

Ingrediente

  • 600 g pulpa de porc
  • 2-3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa mare
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 7-8 linguri de ulei
  • 1 lingurita cu varf de sare
  • 1 lingurita rasa de piper macinat
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 100 g bulion

Mod de preparare

Reteta de friptura de porc cu legume la cuptor este foarte usor de facut si grozav de buna. Contine pulpa de porc, cartofi, morcovi, ardei gras, dovlecel, ceapa, usturoi,rosii, ulei si condimente. Nu trebuie decat sa punem toate ingredientele in tava, sa le condimentam si sa punem la cuptor.

Intai taiem pulpa de porc in felii, nu prea groase.

Spalam, curatam si taiem legumele. Le punem in tava cuptorului si le condimentam cu sare, piper, boia si cimbru. Adaugam uleiul si carnea. Amestecam foarte bine sa se acopere toate ingredientele cu condimente.

Le aranjam in tava intr-un strat uniform, turnam bulionul amestecat cu 150-200 ml apa (important este ca lichidul sa acopere foarte putin carnea si legumele.

Bagam tava la cuptorul preincalzit, la 170 de grade C pentru o ora sau pana cand pulpa de porc este moale si s-a rumenit frumos. In cazul in care lichidul scade si carnea nu este gatita, mai adaugati putina apa calduta.

Pe la jumatatea gatirii, feliatu rosiile si distrubuiti-le peste friptura. Vor da un gust usor acrisor, delicios.

Sper ca v-am tentat si ca veti incerca si voi reteta de friptura de porc la cuptor, este un deliciu. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise