Se face un sos omogen din mustar, ulei, condimente, miere si sosul de soia.
Se face un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia.
Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşază într-un vas termorezistent, se acoperă şi se lasă la gătit la foc mic, la cuptor, cca. 4 ore in jur de 150 g, în cuptorul electric.
După ce s-au gătit, se descoperă şi se mai lasă la copt cca. 10 minute pentru a obţine crusta specifică.
Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.
Simplu si gustos!
Spor şi poftă bună!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii