autor:

Giulia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba "Saint-Germain"

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Ingrediente
500g mazare uscata,200g smantana,2 galbenusuri,100g praz,2 l apa,3 laptuci,500g unt

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb in apa, laolalta, mazarea, laptucile si prazul, timp de 15minute. Se scot cu o strecuratoare si se zdrobesc intr-o salatiera. Se adauga untul,galbenusurile si smantana,frecate separat inainte. Se adauga amestecul rezultat in apa in care au fiert si se mai lasa un clocot.Se serveste fierbinte. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba "Saint-Germain"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui

Ciorbita de pui

Carnea se transeaza si se spala bine si se pune la fiert,avand grija sa luam spuma in timpul procesului

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbica de perisoare

Ciorbica de perisoare

Se toaca marunt ardeiul,morcovul,jumatate din ceapa si se pune la calit.Cartofi se curata de coaja

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g mazare uscata,200g smantana,2 galbenusuri,100g praz,2 l apa,3 laptuci,500g unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare