autor:

Giulia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba "Saint-Germain"

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Ingrediente
500g mazare uscata,200g smantana,2 galbenusuri,100g praz,2 l apa,3 laptuci,500g unt

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb in apa, laolalta, mazarea, laptucile si prazul, timp de 15minute. Se scot cu o strecuratoare si se zdrobesc intr-o salatiera. Se adauga untul,galbenusurile si smantana,frecate separat inainte. Se adauga amestecul rezultat in apa in care au fiert si se mai lasa un clocot.Se serveste fierbinte. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba "Saint-Germain"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de rata

Bors de rata

Asez carnea curatata in apa rece,las sa dea un clocot. Schimb apa, adaug legumele si condimentele.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Ciorba de fasole cu ciolan afumat

Fasolea se alege, se trece printr-un jet de apa si se pune in oala. Se adauga apa; fasolea sa fie

25 voturi    3 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g mazare uscata,200g smantana,2 galbenusuri,100g praz,2 l apa,3 laptuci,500g unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi