autor:

Giulia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba "Saint-Germain"

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Ingrediente
500g mazare uscata,200g smantana,2 galbenusuri,100g praz,2 l apa,3 laptuci,500g unt

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb in apa, laolalta, mazarea, laptucile si prazul, timp de 15minute. Se scot cu o strecuratoare si se zdrobesc intr-o salatiera. Se adauga untul,galbenusurile si smantana,frecate separat inainte. Se adauga amestecul rezultat in apa in care au fiert si se mai lasa un clocot.Se serveste fierbinte. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba "Saint-Germain"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de afumatura cu perisoare

Ciorba de afumatura cu perisoare

Este buna ciorba de perisoare, dar daca-i pui si o bucata de afumatura, este nemaipomenita. Curatati

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Zama de loboda rosie cu paparaie

Zama de loboda rosie cu paparaie

Intro oala de 3 litri punem la fiert ceapa, morcovii, telina, curatate si spalate. Intre timp intro

12 voturi    21 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g mazare uscata,200g smantana,2 galbenusuri,100g praz,2 l apa,3 laptuci,500g unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta a la Doina