autor:

Giulia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba "Saint-Germain"

Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Giulia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2013

Ingrediente
500g mazare uscata,200g smantana,2 galbenusuri,100g praz,2 l apa,3 laptuci,500g unt

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb in apa, laolalta, mazarea, laptucile si prazul, timp de 15minute. Se scot cu o strecuratoare si se zdrobesc intr-o salatiera. Se adauga untul,galbenusurile si smantana,frecate separat inainte. Se adauga amestecul rezultat in apa in care au fiert si se mai lasa un clocot.Se serveste fierbinte. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba "Saint-Germain"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de afumatura cu cartofi

Bors de afumatura cu cartofi

Carnea afumata,coastele,se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand sunt pe jumatate fierte, se

16 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura

Bors de fasole cu afumatura

Fasolea se spala si se lasa la hidratat 2 ore. Se scurge, se pune alta apa curata, un vrf cutit bicarbonat

1 vot    2 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g mazare uscata,200g smantana,2 galbenusuri,100g praz,2 l apa,3 laptuci,500g unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de broccoli si sparanghel verde