autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficat bavarez

Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 02 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 02 martie 2011

Ingrediente
2 cepe,, 40 g untura,, 500 g ficat de porc sa de vita,, 2 linguri de faina,, 250 ml supa fierbinte de cubulete sau knorr,, 2 linguri de otet aromatic,, sare,, piper alb,, un varf de cutit de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare, se topeste untura,se pune ceapa tocata marunt si se caleste 5 minute (pana devine aurie).
Se taie ficatul fasii subtiri si se pune in tigaie peste ceapa, lasand sa se caleasca 3-4 min, continuand amestecarea.
Se presara deasupra faina, si imediat se adauga supa fierbinte si otetul aromatic.
Se amesteca bine totul si se lasa sa fiarba 5 minute la foc moderat.
Se adauga sare, piperul si zaharul,se mai lasa un clocot doua si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat bavarez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas din carne de manzat

Papricas din carne de manzat

Se toaca ceapa si se caleste in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea de manzat taiata cubulete

4 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Sarmale din carne de pasare si vita

Sarmale din carne de pasare si vita

Se amesteca carnea cu sarea, piperul, cimbrul, ceapa tocata marunt, orezul, patrunjelul si bulionul.

14 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elisabeta Neculai (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

    Mi se pare o reteta interesanta.Am s-o incerc sigur.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe,
  • 40 g untura,
  • 500 g ficat de porc sa de vita,
  • 2 linguri de faina,
  • 250 ml supa fierbinte de cubulete sau knorr,
  • 2 linguri de otet aromatic,
  • sare,
  • piper alb,
  • un varf de cutit de zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Olariu
Nutellotta

Nutellotta

Blat: Se topeste ciocolata intr-o craticioara (in bain-marie). Cand s-a topit, se adauga untul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Cartofii se curata si se taie patratele. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Tort Mimosa

Tort Mimosa

Se freaca bine 2 galbenusuri cu 5o g zahar si 50 g faina. Se adauga coaja de lamaie si 250 ml lapte.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Fara foto

Elisabeta Neculai (Chef de cuisine)

Mi se pare o reteta interesanta.Am s-o incerc sigur.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tacos