Ficat bavarez

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe,
  • 40 g untura,
  • 500 g ficat de porc sa de vita,
  • 2 linguri de faina,
  • 250 ml supa fierbinte de cubulete sau knorr,
  • 2 linguri de otet aromatic,
  • sare,
  • piper alb,
  • un varf de cutit de zahar.

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare, se topeste untura,se pune ceapa tocata marunt si se caleste 5 minute (pana devine aurie).

Se taie ficatul fasii subtiri si se pune in tigaie peste ceapa, lasand sa se caleasca 3-4 min, continuand amestecarea.

Se presara deasupra faina, si imediat se adauga supa fierbinte si otetul aromatic.

Se amesteca bine totul si se lasa sa fiarba 5 minute la foc moderat.

Se adauga sare, piperul si zaharul,se mai lasa un clocot doua si se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise