Ficat bavarez

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe,
  • 40 g untura,
  • 500 g ficat de porc sa de vita,
  • 2 linguri de faina,
  • 250 ml supa fierbinte de cubulete sau knorr,
  • 2 linguri de otet aromatic,
  • sare,
  • piper alb,
  • un varf de cutit de zahar.

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare, se topeste untura,se pune ceapa tocata marunt si se caleste 5 minute (pana devine aurie).

Se taie ficatul fasii subtiri si se pune in tigaie peste ceapa, lasand sa se caleasca 3-4 min, continuand amestecarea.

Se presara deasupra faina, si imediat se adauga supa fierbinte si otetul aromatic.

Se amesteca bine totul si se lasa sa fiarba 5 minute la foc moderat.

Se adauga sare, piperul si zaharul,se mai lasa un clocot doua si se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc