autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ficat bavarez

Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 02 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 02 martie 2011

Ingrediente
2 cepe,, 40 g untura,, 500 g ficat de porc sa de vita,, 2 linguri de faina,, 250 ml supa fierbinte de cubulete sau knorr,, 2 linguri de otet aromatic,, sare,, piper alb,, un varf de cutit de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare, se topeste untura,se pune ceapa tocata marunt si se caleste 5 minute (pana devine aurie).
Se taie ficatul fasii subtiri si se pune in tigaie peste ceapa, lasand sa se caleasca 3-4 min, continuand amestecarea.
Se presara deasupra faina, si imediat se adauga supa fierbinte si otetul aromatic.
Se amesteca bine totul si se lasa sa fiarba 5 minute la foc moderat.
Se adauga sare, piperul si zaharul,se mai lasa un clocot doua si se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat bavarez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de curcan

Rulada de curcan

Carnea se bate ca pentru snitele,se unge fiecare felie cu mustar,Separat se face omleta din oua faina

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Muschi de vita cu legume la cuptor

Muschi de vita cu legume la cuptor

Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elisabeta Neculai (Chef de cuisine) , 09 martie 2011

    Mi se pare o reteta interesanta.Am s-o incerc sigur.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe,
  • 40 g untura,
  • 500 g ficat de porc sa de vita,
  • 2 linguri de faina,
  • 250 ml supa fierbinte de cubulete sau knorr,
  • 2 linguri de otet aromatic,
  • sare,
  • piper alb,
  • un varf de cutit de zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Olariu
Nutellotta

Nutellotta

Blat: Se topeste ciocolata intr-o craticioara (in bain-marie). Cand s-a topit, se adauga untul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Cartofii se curata si se taie patratele. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Tort Mimosa

Tort Mimosa

Se freaca bine 2 galbenusuri cu 5o g zahar si 50 g faina. Se adauga coaja de lamaie si 250 ml lapte.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Fara foto

Elisabeta Neculai (Chef de cuisine)

Mi se pare o reteta interesanta.Am s-o incerc sigur.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ficatei de pui cu smantana