Se bat ouale cu praful de sare ,ca pentru omleta.
Morcovul se rade marunt sau se da la robot.
Se zdrobesc cu cutitul catei de usturoi ,iar patrunjelul se toaca marunt.
Se pune tigaia la incins cu uleiul.Se toarna intr-o margine ou,peste care se presara usturoiul si un morcov, apoi se ruleaza.In marginea omletei care incepe sa prinda forma de clatita se toarna iar ou,peste el presaram morcov si rulam.Repetam operatia de cel putin 4-5 ori ,pentru a avea o rulada frumoasa.
Se scoate pe un fund de lemn si portionam strec in forma de romb rulada.
Punem pe farfurie si servim cu patrunjel verde deasupra si sos balsamic.
Este un meniu usor, de efect si poate fi servit si ca antreu,mic dejun, pranz sau cina .
Pofta buna!
Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.
Placinte sarate cu branzaReteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.
Cotlet de porc cu rosii la tigaieReteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.
Dulceata din fructe de soc
Comentarii