autor:

sorina gabriela

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Gerollt Überraschung - Surpriza rulata

Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 14 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 14 martie 2011

Ingrediente
2 porti, 4 oua, , 150g morcovi (2 bucati potrivit de mari), , patrunjel verde, , 3 catei de usturoi,, 50g ulei de masline,, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

14 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu praful de sare ,ca pentru omleta.

Morcovul se rade marunt sau se da la robot.

Se zdrobesc cu cutitul catei de usturoi ,iar patrunjelul se toaca marunt.

Se pune tigaia la incins cu uleiul.Se toarna intr-o margine ou,peste care se presara usturoiul si un morcov, apoi se ruleaza.In marginea omletei care incepe sa prinda forma de clatita se toarna iar ou,peste el presaram morcov si rulam.Repetam operatia de cel putin 4-5 ori ,pentru a avea o rulada frumoasa.

Se scoate pe un fund de lemn si portionam strec in forma de romb rulada.

Punem pe farfurie si servim cu patrunjel verde deasupra si sos balsamic.

Este un meniu usor, de efect si poate fi servit si ca antreu,mic dejun, pranz sau cina .

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gerollt Überraschung - Surpriza rulata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de telina cu masline (de post)

Mancare de telina cu masline (de post)

Taiem telina in cuburi mari. Pregatim aragazul si o cratita mica in care punem apa. Adaugam

5 voturi    7 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Paste cu  Rucola si Cherry

Paste cu Rucola si Cherry

Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet. Rosiile cherry se spala si se taie

3 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • KatrinC

    KatrinC (Chef de cuisine):

    Foarte gustos, sanatos, ieftin si rapid de gatit ! Toata lumea multumita :))) Multumesc de reteta ! :* :* :*

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Eugénia (Mihai ) DELAD

    Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    Joi dimineta ...o comit! Am sa raportez daca am mai facut ceva ...inovatii! Super! Culoarea, cel putin, iti da elan pentru a incepe o zi cu zambetul pe buze!

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 16 martie 2011

    Bine gandita si bine preparata. Felicitari!*****

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

    este o reteta nu tocmai originala,copiata si adaptata in limba germana.reteta are origini asiatice.daca vreti revin cu detalii si site-ul unde o gasiti.oricum este reteta dumneavoastra, felicitari pentru ea.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Tentant!!! frumoasã prezentare:)

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Alles gute! Buna idee!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Hmmm...ce bine arata!

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 15 martie 2011

      Interesanta reteta ! o s-o incerc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

14 voturi

Ingrediente

  • 2 porti
  • 4 oua
  • 150g morcovi (2 bucati potrivit de mari)
  • patrunjel verde
  • 3 catei de usturoi,
  • 50g ulei de masline,
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de sorina gabriela
Pui bine ametit

Pui bine ametit

Se spala bine puiul , se sterge cu un servet. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si

6 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Vinete si dovlecei gratin

Vinete si dovlecei gratin

Se spala vanata si dovlecei, se curata de coaja(un rand da , unul nu),se taie rondele nu prea groase

83 voturi    36 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Präjitura integrala cu visine

Präjitura integrala cu visine

Se pun visinile intr-o strecuratoare la scurs. Dupa ce sunt bine scurse se dau prin amidon si se

9 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri

Eugénia (Mihai ) DELAD (Chef de cuisine)

Joi dimineta ...o comit! Am sa raportez daca am mai facut ceva ...inovatii! Super! Culoarea, cel putin, iti da elan pentru a incepe o zi cu zambetul pe buze!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tocana de Legume