Se bat ouale cu praful de sare ,ca pentru omleta.
Morcovul se rade marunt sau se da la robot.
Se zdrobesc cu cutitul catei de usturoi ,iar patrunjelul se toaca marunt.
Se pune tigaia la incins cu uleiul.Se toarna intr-o margine ou,peste care se presara usturoiul si un morcov, apoi se ruleaza.In marginea omletei care incepe sa prinda forma de clatita se toarna iar ou,peste el presaram morcov si rulam.Repetam operatia de cel putin 4-5 ori ,pentru a avea o rulada frumoasa.
Se scoate pe un fund de lemn si portionam strec in forma de romb rulada.
Punem pe farfurie si servim cu patrunjel verde deasupra si sos balsamic.
Este un meniu usor, de efect si poate fi servit si ca antreu,mic dejun, pranz sau cina .
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii