Se despica chiflele la un capat si se trece cutitul in interior pentru a forma o deschizatura ,gen portofel.Se pun chiflele in toaster pentru 3 minute.Se amesteca smantana,mustarul,ketchup(cate o lingura din fiecare),sare,piper si seminte dupa placul si gustul fiecaruia(fistic,seminte floarea soarelui,seminte de bostan ,seminte de in,chimen si ar mai fi multe de enumerat).Acest sos se pune cu lingurita in chifla,se pune salata si cate 2 feli de sunca la fiecare tasche.
Este delicioasa ,usor de facut , usor de mancat.Mmmmmm !!!
Numai bun la micul dejun,un pranz in graba si chiar la cina cu un pahar de lapte batut.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii