Se despica chiflele la un capat si se trece cutitul in interior pentru a forma o deschizatura ,gen portofel.Se pun chiflele in toaster pentru 3 minute.Se amesteca smantana,mustarul,ketchup(cate o lingura din fiecare),sare,piper si seminte dupa placul si gustul fiecaruia(fistic,seminte floarea soarelui,seminte de bostan ,seminte de in,chimen si ar mai fi multe de enumerat).Acest sos se pune cu lingurita in chifla,se pune salata si cate 2 feli de sunca la fiecare tasche.
Este delicioasa ,usor de facut , usor de mancat.Mmmmmm !!!
Numai bun la micul dejun,un pranz in graba si chiar la cina cu un pahar de lapte batut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii