Ingrediente
2 mere, aluat foietaj, 1 ou, faina, scortisoara, sos caramel, inghetata pentru servit, , Sos caramel:, zahar, unt, smantana lichida
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
2 voturi
Mod de preparare
Prepare sos caramel
Zaharul se caramelizeaza cu unt. Se adauga smantana lichida dupa ce s-a lichefiat.
Mod de servire
Se serveste cald, cu inghetata de vanilie.
Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis, DeKassa si Casa de Vinuri Alese. In septembrie, Restaurantul partener al proiectului este Beraria Bierhaus67.
Reteta germana ”Mar in foietaj” a fost oferita si preparata de Bierhaus67 si poate fi degustata zilnic la Beraria Germana din str. Erou Iancu Nicolae, nr. 67A.