Activitate
  • 66.049 puncte (0 in ultimele 7 zile)
  • Retete postate: 120
  • Posturi pe wall: 8
  • Comentarii: 16
  • Gateste cu noi din 30 Aprilie 2012
  • Ultima logare 14 Octombrie 2019
Profil de bucatar
  • Utilizatorul nu a completat profilul.

Ultima postare: 03 Aprilie 2021

Johan Wolni

03 Aprilie 2021

Supă franțuzească de ceapă Ingrediente: 500 g ceapă 2 catei de usturoi 40 g unt Sare și piper, negru 20 g de făină 1 litru bulion de carne ¼ litru de vin alb 100 g brânză tare, rasă 4 felii de pâine albă sau pâine prăjită Tăiați ceapa în inele. Se taie mărunt cățeii de usturoi. Încălziți untul într-o cratiță și prăjiți ceapa și usturoiul până se îngălbenesc. Se pudrează cu făină și lăsații să piardă apă timp de 5 minute, amestecând mereu. Completați cu bulion și vin alb. Se amestecă. Lăsați să fiarbă 20 de minute la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper. Prăjește bine feliile de pâine albă decojite. Așezați-l într-un vas pentru cuptor. Se toarnă deasupra supa și se presară cu brânza rasă. Așezați imediat în cuptorul preîncălzit pe șina superioară (230 de grade, marca de gaz 6) și coaceți până când brânza se rumeneste. Scoateți supa din cuptor și serviți imediat

Johan Wolni

03 Aprilie 2021

Caviar de vinete Porții: 4 până la 6 persoane Timp de lucru: 10 min / timp de gătit: 30 min / timp total: 40 min ingrediente: 2 vinete 1 roșie 1 ceapă 2 catei de usturoi 4 linguri de ulei de măsline Opțional: 1 lingură de pătrunjel tocat mărunt Sare piper pregătire: Spălați, curățați și tăiați cubulețe de vinete. Se sotează într-o cratiță cu 1 lingură de ulei de măsline timp de 5 minute. Curățați șalotele și usturoiul, tocați-le mărunt, adăugați-le în vinete și sotați-le 5 minute. Curățați roșia (cel mai bun mod de a face acest lucru: înmuiați-o înă în apă clocotită până când pielea se desprinde, apoi curățați-o, tăiați-o, îndepărtați sâmburii) și tăiați-o. Se adaugă la legume. Condimentați cu sare, piper și pătrunjel și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute la foc mediu fără capac (cu cât este mai lung cu atât mai bine) Se face piure cu mixerul și se toarnă uleiul de măsline rămas (aproximativ 3 linguri). Cantitatea de ulei de măsline previne efectiv ce consistență doriți să obțineți. Se lasă să se răcească cel puțin 1 oră înainte de servire. Se mănâcă pe baguette, poftă bună

micum767

15 Martie 2021

VADREXIM vinde Anvelope si Jante la cele mai Mici Preturi. Livrari 100% GRATUIT in 24 ore in toata tara. Fie ca aveti nevoie de cauciucuri de iarna pentru sezonul rece, fie ca aveti nevoie de cauciucuri de vara aici gasesti atat anvelope premium cat si de buget, marci cunoscute dar si mai putin cunoscute pe piata romaneasca: MICHELIN, GOODYEAR, DUNLOP, PIRELLI, CONTINENTAL, FULDA, FIRESTONE, BF GOODRICH, FEDERAL, SILVERSTONE, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, etc... Daca aveti nevoie si de jante atunci vadrexim.ro este magazinul online unde gasesti aproape orice marca de [url=https://www.vadrexim.ro/jante-aliaj.html]jante aliaj[/url] cauti: AEZ, Dotz, Dezent, Enzo, Borbet, OZ, Sparco, FondMetal, BBS, MSW, Wolfrace, HRS, Mega Drive, ASW, Torque, GM, KFZ, Roller, etc. Livrare 100% GRATIS! Montaj imediat la Cumparare, echilibrat roti, presiune cu azot, reglat directia computerizat, Service Roti autorizat RAR. Comenzile pot fi lansate online pe vadrexim.ro sau la Tel. 0730 710 764.

Johan Wolni

28 Februarie 2021

Spaghetti Carbonara Original ca în Italia Ingrediente: 400 g Spaghetti 150 g Pancetta sau Costiță 2 ouă întregi, 2 gălbenușuri 100 g Parmesan frecat 1 lingură ulei de măsline Sare, piper frecat proaspăt Modul de preparare: 1.Tai slănina în fâșii, Pastele le pui la fiert într-o oală cu apă însărată. 2.Gălbenușurile și ouăle întregi le pui împreună cu parmezanul într-un castron, adaugi sare, piper și le bați cu telul. Pui ulei într-o tigaie și îl prăjești la temperatură medie. 3. Atunci când pastele sunt aldente, le scurgi(reții o parte din apă), le amesteci cu slănina în tigaie. Stingi aragazul(plita electrică) și începi să torni ouăle în tigaie. Amestecați cu grijă combinația, însă aveți grijă ca tigaia să nu fie prea fierbinte pentrucă în loc de carbonara produceți o omletă. Poftă bună!

rodica

25 Noiembrie 2020

O ZI FRUMOASA LA TOTI PRIETENII