autor:

Gustos_Ro

» » Aperitive

Crema de branza cu verdeturi

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2015

Ingrediente
Lapte UHT – 1 litru, Otet – 60 ml, Marar – 1/2 legatura, Patrunjel – 1/2 legatura, Sare – 1/2 lingurita

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Tocati mararul si patrunjelul marunt;
Adaugati laptele si sarea intr-un vas pe foc si amestecati incet;
In momentul in care laptele fierbe adaugati otetul;
Cand compozitia se separa, scurgeti branza folosind o sita foarte fina sau doua straturi de tifon suprapuse, incorporati verdeata si lasati-o timp de 24 de ore la scurs;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv cu cabanos

Chec aperitiv cu cabanos

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete. Maslinele le taiem rondele. Ardeiul rosu si kapia

12 voturi    24 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Fajitas mexicane

Fajitas mexicane

Este o reteta foarte usor si repede de facut pentru ca totul se pregateste la foc iute.Puiul si legumele

8 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 09 iulie 2015

    Dupa mine,mergeti la piata cumparati 0,5kg branza dulce de vaca amestecati cu verdeata tocata marunt,putina vegeta si gata pasta,daca doriti piteti adauga si 2oua fierte.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Lapte UHT – 1 litru
  • Otet – 60 ml
  • Marar – 1/2 legatura
  • Patrunjel – 1/2 legatura
  • Sare – 1/2 lingurita

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fara foto

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Dupa mine,mergeti la piata cumparati 0,5kg branza dulce de vaca amestecati cu verdeata tocata marunt,putina vegeta si gata pasta,daca doriti piteti adauga si 2oua fierte.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci umplute