Taiati gulia si ridichile felii foarte subtiri;
Cu un cutit economic (peeler) taiati fasii lungi de morcovi si castraveti;
Taiati rosiile cherry in 4;
Puneti ardeii la copt pe o plita – odata copti puneti folie de plastic deasupra lor si lasati-o cca 10 min – desprindeti apoi pielita cu usurinta;
Puneti ardeii intr-un castron si adaugati otet balsamic, miere, ulei de masline, sare si piper pe deasupra si blendati pana obtineti o pasta omogena;
Adaugati intr-un bol incapator gulia, ridichiile, rosiile cherry, maslinele, ardeiul iute si castravetii, asezonati cu sare si piper, iar la final adaugati dressing-ul de ardei copt;
Amestecati bine si serviti cu placere;
Pofta buna !
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii