Intr-un bol incapator se toarna laptele de migdale, banana pasata bine, faina de in, sarea, pudrele de cacao si roscove. Se omogenizeaza bine cu telul, dupa care se adauga uleiul de floarea soarelui.
Se adauga Green Sugar si se omogenizeaza. Se incorporeaza faina si se obtine un aluat curgator. Se tapeteaza o tava de sticla termorezistenta cu putin ulei si faina, dupa care se toarna aluatul de mai sus. Se introduce tava in cuptorul preincalzit (180 grade) si se coace pana trece testul scobitorii.
Se lasa la racit, dupa care se scoate blatul si se faramiteaza cu mainile. Se aseaza faramiturile in robotul de bucatarie, se adauga uleiul de cocos topit si indulcitorul si se mixeaza 1 minut, pana se obtine o pasta. Cu mainile umede se formeaza bilute, se trec prin pudra de cacao (optional), se aseaza in hartiute speciale si se dau la rece pana in momentul servirii.
Reteta pregatita de Diana, www.retetelemeledragi.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii