Tagliatelle cu muschi de vita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tagliatelle cu muschi de vita

Ingrediente

  • tagliatelle
  • muschi de vita
  • sos de rosii
  • usturoi
  • busuioc
  • ceapa rosie
  • ardei gras
  • chilli
  • parmezan
  • smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie legumele felii. Muschiul de vita se taie bucati de marimea unui deget si se pune la prajit in unt, impreuna cu usturoiul. Se lasa la prajit 5 minute, amestecand permanent.

Se stinge cu smantana si sos de rosii, apoi se adauga legumele taiate si busuiocul.

Intre timp se fierb separat tagliatellele in apa cu sare, apoi se scot din apa si se scurg bine.

Se adauga in tigaie amestecandu-se bine cu sosul si se condimenteaza cu sare, piper si chili.

Se serveste cu felii de parmezan.

Reteta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie 2015. in luna februarie promovam bucataria italiana iar restaurantul partener al proiectului este Bellini Tineretului.

Reteta italiana ”Tagliatelle con vitelo” a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura