Prepara cele mai gustoase paste cu sos de rosii in doar 20 de minute! O reteta simpla, rapida si ideala pentru pranz sau cina.
Daca esti in cautarea unei mese rapide, delicioase si usor de pregatit, aceasta reteta de paste cu sos de rosii este exact ce ai nevoie. Se face in doar 20 de minute, din ingrediente simple pe care le ai deja in bucatarie. Ideala pentru o cina in timpul saptamanii sau un pranz savuros fara batai de cap. Fie ca esti incepator sau bucatar pasionat, aceasta reteta clasica te va cuceri prin gust si simplitate!
Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurge-le, dar pastreaza putina apa din fierbere (cca 50 ml).
Prepara sosul:
Intr-o tigaie adanca, incinge uleiul de masline.
Adauga usturoiul si caleste-l 30 de secunde (nu-l arde).
Pune rosiile pasate si pasta de rosii (daca folosesti).
Adauga maslinele, sare, piper si ierburi aromatice.
Fierbe la foc mic 10-15 minute, amestecand ocazional. Daca e prea gros, adauga putina apa de la paste.
Amesteca pastele cu sosul direct in tigaie. Mai gateste-le impreuna 1-2 minute, sa se imbrace bine in sos.
Serveste pastele calde, cu parmezan ras pe deasupra si verdeturi proaspete.
Incearca si reteta de spaghete cu sos bolognese, paste cu ton si smantana sau spaghete cu sos gorgonzola si nuci. Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii