Incanta-ti papilele gustative cu paste cu ton și smantana, o reteta delicioasa si usor de pregatit. Acest fel de mancare savuros combina aromele bogate ale tonului cu cremozitatea smantanii pentru o experienta culinara de neuitat. Descopera cat de simplu este sa prepari aceasta delicatesa si bucura-te de un pranz sau o cina rapida si gustoasa.
Retetea de paste cu ton si smantana este usor de facut si foarte gustoasa. Necesita cateva ingrediente simple si este gata in maxim 20 de minute.
Intai de toate punem la fiert apa pentru paste. Cand a dat in clocot, sarati si puneti pastele.
Fierbeti-le conform instructiunilor de pe ambalaj. Ideal este sa le lasati al dente.
Intr-o tigaie incalzim uleiul de masline si calim ceapa toacata fin pana se inmoaie usor. Adaugam tonul scurs de ulei sau sucul propriu.
*Daca aveti ton in ulei de masline, folositi-l pe acela pentru a cali ceapa.
Adaugati in tigaie smantana pentru gatit, sarati si piperati dupa gust.
Scurgeti pastele si puneti-le peste sosul din tigaie. Amestecati pentru omogenizare si atat!
Reteta de paste cu ton si smantana este gata. Mancati pastele calde, cu piper proaspat macinat in plus.
Si reteta de paste cu vinete este foarte gustoasa, la fel si cea de paste cu sos de sfecla rosie.
De incercat este si reteta de paste cu creveti. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii