Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut, perfecta pentru orice ocazie.
Preincalzeste cuptorul la 200°C. Spala bine aripioarele de pui si usuca-le cu un prosop de hartie.
Intr-un bol mare, amesteca aripioarele cu uleiul de masline, usturoiul zdrobit, boiaua, sarea si piperul. Asigura-te ca fiecare aripioara este acoperita uniform cu condimentele.
Asaza aripioarele pe o tava tapetata cu hartie de copt. Aranjeaza-le intr-un singur strat, fara sa se suprapuna.
Pune tava in cuptorul preincalzit si coace aripioarele timp de 35-40 de minute, pana cand devin rumenite si crocante. La jumatatea timpului de coacere, intoarce aripioarele pe cealalta parte pentru a se rumeni uniform.
Scoate aripioarele din cuptor si lasa-le sa se odihneasca cateva minute inainte de a le servi. Poti sa le servesti alaturi de cartofi wedges, cartofi Hasselback, o salata de castraveti sau cu sosul tau preferat.
Sfat:
Daca iti place aroma mai intensa, poti adauga si alte condimente, precum cimbru, oregano sau chili, in functie de gusturile tale. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii