Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut, perfecta pentru orice ocazie.
Preincalzeste cuptorul la 200°C. Spala bine aripioarele de pui si usuca-le cu un prosop de hartie.
Intr-un bol mare, amesteca aripioarele cu uleiul de masline, usturoiul zdrobit, boiaua, sarea si piperul. Asigura-te ca fiecare aripioara este acoperita uniform cu condimentele.
Asaza aripioarele pe o tava tapetata cu hartie de copt. Aranjeaza-le intr-un singur strat, fara sa se suprapuna.
Pune tava in cuptorul preincalzit si coace aripioarele timp de 35-40 de minute, pana cand devin rumenite si crocante. La jumatatea timpului de coacere, intoarce aripioarele pe cealalta parte pentru a se rumeni uniform.
Scoate aripioarele din cuptor si lasa-le sa se odihneasca cateva minute inainte de a le servi. Poti sa le servesti alaturi de cartofi wedges, cartofi Hasselback, o salata de castraveti sau cu sosul tau preferat.
Sfat:
Daca iti place aroma mai intensa, poti adauga si alte condimente, precum cimbru, oregano sau chili, in functie de gusturile tale. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii