Pregatim sosul.
Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem. Le lasam 5-7 minute sa fiarba.
Adaugam si sfecla rosie fiarta taiata cubulete.
Adaugam si bulionul si smantana si lasam inca 5 minute.
Adaugam condimentele dupa gust. Punem si pastele la fiert intre timp.
Sosul il pasam cu ajutorul unui mixer vertical pentru a obtine o pasta omogena.
Cand pastele s-au fiert le servim cu sosul pregatit si putem presara si parmezan.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii