Paste cu sos de sfecla rosie

Pregatim sosul.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Paste cu sos de sfecla rosie

Ingrediente

  • 400 g paste
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • jumatate de dovlecel
  • 1 morcov mic
  • 150 g sfecla rosie fiarta
  • 5 linguri(ă) bulion
  • 250 ml smantana de gatit
  • condimente: busuioc, oregano, sare si piper
  • 3 linguriță(e) ulei de masline

Mod de preparare

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem. Le lasam 5-7 minute sa fiarba.

Adaugam si sfecla rosie fiarta taiata cubulete.

Adaugam si bulionul si smantana si lasam inca 5 minute.

Adaugam condimentele dupa gust. Punem si pastele la fiert intre timp.

Sosul il pasam cu ajutorul unui mixer vertical pentru a obtine o pasta omogena.

Cand pastele s-au fiert le servim cu sosul pregatit si putem presara si parmezan.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura