Involtini di pollo a la romana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Involtini di pollo a la romana

Ingrediente

  • piept de pui
  • prosciutto
  • branza topita
  • cascaval
  • mozzarella
  • vin alb sec
  • salvie
  • rozmarin
  • unt
  • ulei
  • tagliatele
  • rosii cherry
  • busuioc

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in doua bucati, se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate pana se subtiaza si se umple cu branza topita, cascaval si mozzarella.

Fiecare fasie de piept de pui se ruleaza si se inveleste in prosciutto. Se prajesc rulourile in ulei pana se rumenesc, apoi se mai prajesc putin in unt.

Intre timp se fierb pastele in apa cu sare si se pun intr-o tigaie cu unt, rozmarin si busuioc, stingandu-se cu vin alb.

Ca rulourile sa se prepare mai repede, fara a fi crude in interior, se invelesc in folie de aluminiu si se fierb, inainte de a fi prajite.

Reteta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie 2015. In luna februarie promovam bucataria italiana iar restaurantul partener al proiectului este Bellini Tineretului.

Reteta italiana ”Involtini di pollo a la romana” a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure