autor:

Gustos_Ro

» » Mancaruri cu carne

Involtini di pollo a la romana

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 februarie 2015

Ingrediente
piept de pui, prosciutto, branza topita, cascaval, mozzarella, vin alb sec, salvie, rozmarin, unt, ulei, tagliatele, rosii cherry, busuioc

Dificultate: Medie Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in doua bucati, se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate pana se subtiaza si se umple cu branza topita, cascaval si mozzarella.
Fiecare fasie de piept de pui se ruleaza si se inveleste in prosciutto. Se prajesc rulourile in ulei pana se rumenesc, apoi se mai prajesc putin in unt.
Intre timp se fierb pastele in apa cu sare si se pun intr-o tigaie cu unt, rozmarin si busuioc, stingandu-se cu vin alb.

Ca rulourile sa se prepare mai repede, fara a fi crude in interior, se invelesc in folie de aluminiu si se fierb, inainte de a fi prajite.

Reteta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie 2015. In luna februarie promovam bucataria italiana iar restaurantul partener al proiectului este Bellini Tineretului.

Reteta italiana ”Involtini di pollo a la romana” a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Involtini di pollo a la romana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma in casa

Shaorma in casa

Am pregatit carnea in ulei de masline cu condimente foarte vechi si puternice ca aroma, le-am perpelit

21 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de orez cu pulpe de pui

Pilaf de orez cu pulpe de pui

Se spala si se curata pulpele, se pun sa se prajeasca in putin ulei. Ceapa se curata si se taie

77 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • piept de pui
  • prosciutto
  • branza topita
  • cascaval
  • mozzarella
  • vin alb sec
  • salvie
  • rozmarin
  • unt
  • ulei
  • tagliatele
  • rosii cherry
  • busuioc

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

7 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

10 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Placinta cu pui si masline