Se taie pieptul de pui in doua bucati, se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate pana se subtiaza si se umple cu branza topita, cascaval si mozzarella.
Fiecare fasie de piept de pui se ruleaza si se inveleste in prosciutto. Se prajesc rulourile in ulei pana se rumenesc, apoi se mai prajesc putin in unt.
Intre timp se fierb pastele in apa cu sare si se pun intr-o tigaie cu unt, rozmarin si busuioc, stingandu-se cu vin alb.
Ca rulourile sa se prepare mai repede, fara a fi crude in interior, se invelesc in folie de aluminiu si se fierb, inainte de a fi prajite.
Reteta face parte din a 2-a editie a programului de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii”, program derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications, in perioada februarie – decembrie 2015. In luna februarie promovam bucataria italiana iar restaurantul partener al proiectului este Bellini Tineretului.
Reteta italiana ”Involtini di pollo a la romana” a fost oferita si preparata de Bellini Tineretului si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific italian din Bulevardul Gheorghe Sincai, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii