Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Cuptorul se preincalzeste inaintea utilizarii pentru ~15 minute la 190C.
Pentru budinca: Se amesteca faina, cacaua, untul Premium KOLIBA, ouale si extractul de migdale intr-un bol, pana ce compozitia devine compacta si lucioasa.
Toata compozitia se pune intr-un singur vas sau se imparte in mai multe vase mai mici si se presara fulgii de migdale deasupra. Se coace pentru ~35 minute. Se verifica cu o scobitoare daca este gata, scobitoarea trebuie sa iasa curata din budinca.
Pentru crema de unt: Se bate untul Premium KOLIBA cu blenderul pana ce devine lucios. Se incorporeaza zaharul pudra treptat si se bate cu blenderul pana ce se topeste tot zaharul din crema. Se pot adauga coloranti sau siropuri de fructe naturale pentru transformarea cremei intr-o varianta aromata/colorata. Se pune o bucata de folie plastic peste produs, lipind folia de produs pentru evitarea crearii de crusta si se introduce la frigider pana la montajul final.
La final prajitura se monteaza cu crema de unt deasupra si se serveste calda sau rece dupa gust.
Reteta realizata de Chef Gabriela Simion.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii