autor:

Gustos_Ro

» » Aperitive

Crema de branza cu boia si ceapa rosie

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2015

Ingrediente
Lapte UHT – 1 litru, Otet – 60 ml, Boia dulce – 2 lingurite, Ceapa rosie – 1 buc (mai mare), Sare – 1/2 lingurita

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

4 voturi

Mod de preparare

Tocati ceapa rosie cubulete marunte;
Adaugati laptele cu boia si sare intr-un vas pe foc si amestecati incet;
In momentul in care laptele fierbe adaugati otetul;
Cand compozitia se separa, scurgeti branza folosind o sita fina sau doua straturi de tifon suprapuse;
Amestecati-o cu ceapa rosie cubulete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu boia si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ceapa umpluta cu orez

Ceapa umpluta cu orez

1. Apa se pune sa fiarba si cand clocoteste se ia de pe foc si se scufunda cepele. Se lasa cca 7-10

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Drob din ficatei de pasare

Drob din ficatei de pasare

Am incercat anul acesta sa fac meniul pentru masa de Paste, asortat; din carne de manzat(roast-beef

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • merisor

    merisor (Chef de cuisine) , 14 iulie 2015

    Delicioasa! Am s-o incerc si eu :)

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

4 voturi

Ingrediente

  • Lapte UHT – 1 litru
  • Otet – 60 ml
  • Boia dulce – 2 lingurite
  • Ceapa rosie – 1 buc (mai mare)
  • Sare – 1/2 lingurita

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

6 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
merisor

merisor (Chef de cuisine)

Delicioasa! Am s-o incerc si eu :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Bulete de branza cu cascaval si ceapa verde