autor:

Gustos_Ro

» » Aperitive

Crema de branza cu boia si ceapa rosie

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2015

Ingrediente
Lapte UHT – 1 litru, Otet – 60 ml, Boia dulce – 2 lingurite, Ceapa rosie – 1 buc (mai mare), Sare – 1/2 lingurita

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

4 voturi

Mod de preparare

Tocati ceapa rosie cubulete marunte;
Adaugati laptele cu boia si sare intr-un vas pe foc si amestecati incet;
In momentul in care laptele fierbe adaugati otetul;
Cand compozitia se separa, scurgeti branza folosind o sita fina sau doua straturi de tifon suprapuse;
Amestecati-o cu ceapa rosie cubulete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu boia si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Cartofii se curata de coaja, se taie pe lungime in jumatati si se scobesc cu o lingurita. Ceapa se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Conopida cu maioneza

Conopida cu maioneza

Un aperitiv deosebit de gustos ce poate fi servit pe felii de paine prajita. Conopida se spala

17 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • merisor

    merisor (Chef de cuisine) , 14 iulie 2015

    Delicioasa! Am s-o incerc si eu :)

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

4 voturi

Ingrediente

  • Lapte UHT – 1 litru
  • Otet – 60 ml
  • Boia dulce – 2 lingurite
  • Ceapa rosie – 1 buc (mai mare)
  • Sare – 1/2 lingurita

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
merisor

merisor (Chef de cuisine)

Delicioasa! Am s-o incerc si eu :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata de boeuf