Condimentează feliile de carne de vită uscate cu un pic de ulei, câteva picături de suc de lămâie și piper negru.
Realizează un amestec din ulei de măsline extra virgin, un vârf de cuțit de sare, piper negru proaspăt măcinat și puțină zeamă de lămâie.
Asezonează feliile de salată cu amestecul obținut și distribuie o cantitate egală în 4 farfurii. Deasupra, adaugă pe rând feliile de carne de vită și feliile de Leerdammer Original.
La final, presară câteva crutoane.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii