Salată Valtellina

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Salată Valtellina

Ingrediente

  • 16 felii de Leerdammer Original
  • 120 gr. de carne de vită uscata, feliată
  • 4 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • câteva picături de suc de lămâie
  • 100 gr. de salată curățată
  • câteva crutoane
  • sare și piper

Mod de preparare

Condimentează feliile de carne de vită uscate cu un pic de ulei, câteva picături de suc ​​de lămâie și piper negru.

Realizează un amestec din ulei de măsline extra virgin, un vârf de cuțit de sare, piper negru proaspăt măcinat și puțină zeamă de lămâie.

Asezonează feliile de salată cu amestecul obținut și distribuie o cantitate egală în 4 farfurii. Deasupra, adaugă pe rând feliile de carne de vită și feliile de Leerdammer Original.

La final, presară câteva crutoane.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor