Salata cu ridiche alba si telemea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Salata cu ridiche alba si telemea

Ingrediente

  • (2 portii, Dressing de ulei de masline si otet balsamic)
  • Ridiche alba – 8 felii
  • Salata verde – 1/2 salata
  • Ruccola – 1/2 casoleta
  • Ardei gras rosu – 1 buc
  • Rosii / rosii cherry – 2 buc mari sau 8 mici
  • Morcovi – 2 buc
  • Paine prajita – 4 felii
  • Telemea de vaca – 50 g
  • Otet balsamic – 1 lingura
  • Ulei de masline – 30 ml
  • Sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

Spalati, curatati si taiati fasii de ridiche alba cu ajutorul unui cutit economic (peeler);

Adaugati ridichile in castron;

Rupeti salata verde, amestecati-o cu ruccola si adaugati-le peste ridichi in castron;

Radeti morcovii, iar rosiile taiati-le rondele daca sunt mari sau in 4 daca sunt cherry;

Prajiti painea si taiati-o cubulete;

Puneti otet balsamic intr-o cescuta sau o sosiera si turnati ulei de masline pe deasupra;

Taiati ardeiul rosu cubulete si adaugati-l si pe acesta in castron

Asezonati salata cu sare si piper, adaugati sosul vinaigrette si amestecati bine inainte de servire;

Branza taiati-o cubulete mici si adaugati-o pe deasupra;

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Dulciuri diverse

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa
Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise