Ingrediente
(2 portii, Dressing de ulei de masline si otet balsamic), Ridiche alba &ndash 8 felii, Salata verde &ndash 1/2 salata, Ruccola &ndash 1/2 casoleta, Ardei gras rosu &ndash 1 buc, Rosii / rosii cherry &ndash 2 buc mari sau 8 mici, Morcovi &ndash 2 buc, Paine prajita &ndash 4 felii, Telemea de vaca &ndash 50 g, Otet balsamic &ndash 1 lingura, Ulei de masline &ndash 30 ml, Sare si piper alb dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
1 vot
Mod de preparare
Adaugati ridichile in castron;
Rupeti salata verde, amestecati-o cu ruccola si adaugati-le peste ridichi in castron;
Radeti morcovii, iar rosiile taiati-le rondele daca sunt mari sau in 4 daca sunt cherry;
Prajiti painea si taiati-o cubulete;
Puneti otet balsamic intr-o cescuta sau o sosiera si turnati ulei de masline pe deasupra;
Taiati ardeiul rosu cubulete si adaugati-l si pe acesta in castron
Asezonati salata cu sare si piper, adaugati sosul vinaigrette si amestecati bine inainte de servire;
Branza taiati-o cubulete mici si adaugati-o pe deasupra;
Pofta buna !