Salata de fructe cu vin spumant

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Salata de fructe cu vin spumant

Ingrediente

  • (4 buc)
  • Pepene rosu – 1 buc (mai mic)
  • Pepene galben - 1 buc (mai mic)
  • Capsuni – 200 g
  • Afine – 100 g
  • Kiwi – 4 buc
  • Spumant – 200 ml
  • Zeama de la 2 portocale
  • Miere – 1 lingura
  • Scortisoara – 3-4 batoane

Mod de preparare

Puneti vinul spumant pe foc (la foc mic) impreuna cu batoanele de scortisoara si lasati compozitia sa scada (vinul spumant va prinde aroma scortisoarei) – lasati apoi sa se raceasca;

Curatati pepenii de samburi si taiati-i cubulete;

Taiati capsunile pe jumatate;

Taiati cubulete cei 4 kiwi;

Amestecati zeama de portocale cu mierea;

Introduceti toate fructele intr-un bol mare, adaugati vinul spumant si dressing-ul din miere si zeama de portocale pe deasupra si amestecati-le bine;

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise