Puneti vinul spumant pe foc (la foc mic) impreuna cu batoanele de scortisoara si lasati compozitia sa scada (vinul spumant va prinde aroma scortisoarei) – lasati apoi sa se raceasca;
Curatati pepenii de samburi si taiati-i cubulete;
Taiati capsunile pe jumatate;
Taiati cubulete cei 4 kiwi;
Amestecati zeama de portocale cu mierea;
Introduceti toate fructele intr-un bol mare, adaugati vinul spumant si dressing-ul din miere si zeama de portocale pe deasupra si amestecati-le bine;
Pofta buna !
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu