Puneti pastele in apa fiarta cu sare si fierbeti-le conform instructiunilor de pe pachet;
Scoateti-le intr-o sita, stropiti-le cu apa rece ca sa le opriti procesul de gatire si adaugati putin ulei de masline pe deasupra ca sa evitati lipirea lor;
Intr-un mojar zdrobiti busuiocul cu mugurii de pin, adaugand treptat uleiul de masline (adaugati in functie de consistenta dorita);
Taiati ceapa verde rondele;
Amestecati ceapa, stafidele si pastele intr-un bol, incoporand pesto-ul cu busuioc, semintele de susan, sarea si piperul alb;
Serviti rece !
Pofta buna !
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii