Ingrediente
(2 portii, Dressing de pesto cu busuioc), Penne tricolore &ndash 200 g, Stafide &ndash 100 g, Busuioc &ndash 7-8 frunze, Ulei de masline &ndash 30 - 50 ml, Muguri de pin sau miez de seminte de floarea soarelui &ndash 1 lingura, Ceapa verde &ndash 1/2 legatura, Seminte de susan &ndash 1 lingurita, Sare si piper alb &ndash dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
5 voturi
Mod de preparare
Scoateti-le intr-o sita, stropiti-le cu apa rece ca sa le opriti procesul de gatire si adaugati putin ulei de masline pe deasupra ca sa evitati lipirea lor;
Intr-un mojar zdrobiti busuiocul cu mugurii de pin, adaugand treptat uleiul de masline (adaugati in functie de consistenta dorita);
Taiati ceapa verde rondele;
Amestecati ceapa, stafidele si pastele intr-un bol, incoporand pesto-ul cu busuioc, semintele de susan, sarea si piperul alb;
Serviti rece !
Pofta buna !