Trufe de post cu ciocolata

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Trufe de post cu ciocolata

Ingrediente

  • 120g curmale fara samburi
  • 70g prune uscate (stafide sau caise uscate)
  • 50g pudra de migdale (miez de nuca sau alune de padure)
  • 25g pudra de cacao
  • 30g fulgi de nuca de cocos
  • 20g mix de seminte (seminte de chia, canepa, in, dovleac sau floarea soarelui)
  • 10g Green Sugar
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • 1-2 linguri apa (optional)
  • cacao si nuca de cocos pentru a finisa trufele

Mod de preparare

Combinati curmalele si prunele uscate intr-un bol si acoperiti cu apa fierbinte. Lasati sa se inmoaie 15 minute.

Scurgeti curmalele si prunele bine si transferati in vasul robotului de bucatarie.

Adaugati restul ingredientelor si mixati bine pana obtineti un aluat omogen.

Dati la rece 30 minute apoi formati bilute mici.

Rulati bilutele prin cacao sau nuca de cocos.

Reteta pregatita de Olguta, pastry-workshop.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure