Combinati curmalele si prunele uscate intr-un bol si acoperiti cu apa fierbinte. Lasati sa se inmoaie 15 minute.
Scurgeti curmalele si prunele bine si transferati in vasul robotului de bucatarie.
Adaugati restul ingredientelor si mixati bine pana obtineti un aluat omogen.
Dati la rece 30 minute apoi formati bilute mici.
Rulati bilutele prin cacao sau nuca de cocos.
Reteta pregatita de Olguta, pastry-workshop.com, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii