autor:

Gustos_Ro

» » Mancaruri cu carne

Scaricica afumata in sos de bere neagra

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 februarie 2015

Ingrediente
coaste afumate, bere neagra, malai, vin rosu, miere, amestec de condimente de porc, boia dulce, pasta de ardei, usturoi, piper boabe, foi de dafin

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita (cu interior ceramic). Se adauga scaricica afumata, se acopera cratita cu un capac si se pune pe foc.

Se lasa la fiert timp de 1 ora si jumatate, pana ce carnea se fragezeste si se desprinde usor de pe os.

Se serveste cu mamaliguta din malai.

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis, DeKassa si Ferma noastra. in decembrie, promovam bucataria romaneasca iar restaurantul partener al proiectului este Celebration Garden.

Reteta romaneasca ”Scaricica afumata in sos de bere neagra” a fost oferita si preparata de Celebration Garden si poate fi degustata zilnic la restaurantul cu specific romanesc din str. Pajurei nr.1, Bucuresti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scaricica afumata in sos de bere neagra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gratar din ceafa de porc

Gratar din ceafa de porc

Feliezi ceafa, o lasi la marinat pentr o ora in amestec de vin, sare, condimente dupa placere, ceapa,

2 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
File de pasare cu rosioare chery

File de pasare cu rosioare chery

Intr-un vas rezistent la cuptor (pyrex)se pun componentele pentru sos ,se amesteca si se dau la cuptor

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • coaste afumate
  • bere neagra
  • malai
  • vin rosu
  • miere
  • amestec de condimente de porc
  • boia dulce
  • pasta de ardei
  • usturoi
  • piper boabe
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sufle de cartofi cu bacon şi salată verde