autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Mar copt - ''bratapfel''

Autor: olivia n (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivia n (Maestru bucatar)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 30 noiembrie 2010

Ingrediente
4 mere, , miere, , un pumn de nuca macinata, , zahar vanilat, , scortisoara, , cuisoare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 grade celsius.

Se scobesc merele de seminte cu ajutorul cutitului special.

Se amesteca nuca macinata cu mierea, scortisoara, zaharul vanilat si se impung merele in exterior cu cateva cuisoare.

Se umple marul cu acest amestec si se inveleste in folie de aluminiu.



Se coace 30 minute in cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mar copt - ''bratapfel''" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Mar copt cu cus-cus si coacaze

Mar copt cu cus-cus si coacaze

Se incalzeste cuptorul la 180 g C. Se fierbe cus-cus-ul timp de 8 minute apoi se strecoara. Se

3 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Mar copt, umplut cu castane fierte, goji si stafide

Mar copt, umplut cu castane fierte, goji si stafide

Spălaţi merele, le scobiţi cu ajutorul unui cuţit şi cu o lingură. În orificiul format,

2 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 mere
  • miere
  • un pumn de nuca macinata
  • zahar vanilat
  • scortisoara
  • cuisoare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de portocala